Verdens bedste kartoffelsalat

IMG_0379I dag skal vi op til mine forældre og grille, og jeg har lovet at stå for at medbringe friske majs og kartoffelsalat. Madblogger bliver jeg nok aldrig, men jeg vil alligevel dele opskriften på verdens bedste kartoffelsalat med jer. Den er frisk, let og med en smule zing fra hvidløg, karry og purløg. Opskriften er tyvstjålet fra min svigermor, men er egentlig ret simpel.

Du skal bruge:

Kartofler
2/3 creme fraiche
1/3 mayonnaise
Salt
3-4 fed hvidløg
Karry
1 agurk
1 dåse majs
Purløg

Jeg har ikke eksakte mål på de forskellige ingredienser. Hvis du bruger mange kartofler, så tilsæt mere agurk og majs, og hvis du ikke er så meget til karry og hvidløg, så brug mindre af det. Sjus dig frem til et blandingsforhold, du kan lide.

Kog kartoflerne og lad dem køle helt af. Skær dem herefter i mundrette bidder og kom dem i en stor skål. Bland herefter dressingen ved at tilsætte 2 dele creme fraiche til 1 del mayonnaise. Knus hvidløgene og tilsæt dem sammen med karry og salt. Tilsæt purløg og smag dressingen til. Sæt den til side, mens du skærer agurken i halve og herefter i kvarte. Bland agurken sammen med kartoflerne og tilsæt majsene. Tilsæt til sidst dressingen og bland det hele sammen. Slut af med et drys purløg på toppen. Velbekomme!

2 thoughts on “Verdens bedste kartoffelsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>