The summer tag

Summer-tag-2

Jeg faldt over The summer tag hos Makeup Pixi3 og tænkte, at det kunne være et hyggeligt lille indslag på bloggen. Tagget er oprindeligt lavet på engelsk, så jeg har oversat det til dansk.

1. Hvad elsker du mest ved sommeren?

Jeg elsker, at dagene er længere og lysere. Jeg elsker varmen og solen, at gå lange ture i skoven med Molly og nyde alt det grønne og grillaftener hos mine forældre.

2. Har du en yndlings sommerdrik?

Jeg elsker Snapple lemonade! Der er ikke noget bedre end iskold lemonade på en varm sommerdag.

3. Er der et sted, du besøger hver sommer?

Martin og jeg har årskort til Aalborg zoo, som vi fornyer hvert år på hans fødselsdag. Om sommeren køber vi tit et par sandwiches efter arbejde, tager ud i zoo og spiser i de grønne områder. Eftersom vi bor i lejlighed, har vi ingen have, og det er skønt at spise sin aftensmad i det grønne efter en lang dag indenfor.

4. Hvad er dit yndlings sommermakeuplook?

Det eneste, jeg rigtig ændrer i min makeuprutine om sommeren, er at gå over til en mindre dækkende foundation og skifte til en bronzer med lidt shimmer i stedet for en mat bronzer.

5. Kjoler eller nederdele?

Kjoler. Jeg er virkelig elendig til at sammensætte outfits, og derfor er jeg klart fan af at trække i en kjole og bam, så har man et outfit! Jeg ser rigtig mange fine nederdele på hos modebloggerne, men jeg synes aldrig, jeg kan finde en, der er helt rigtig til mig.

6. Sandaler eller ballerinaer?

Sandaler. Jeg får altså helt vildt svedige fødder i ballerinaer – er det bare mig? Eller er der et trick til at undgå svedige ballerinafødder? :P

7. Foretrækker du at have håret oppe eller nede om sommeren?

Jeg har konsekvent altid håret nede, men det er mest, fordi jeg er elendig til at sætte mit hår. Jeg ville ønske, jeg kunne finde ud af at lave den perfekte princess bun, men af en eller anden grund ser det altid bedre ud på alle andre end mig.

8. Smokey eyes eller markerede læber?

Smokey eyes. Jeg er ikke god til meget pigmenterede læbestifter og lipglosses. Jeg synes, det får mine i forvejen små læber til at synes endnu mindre. Jeg foretrækker drama på øjnene og mere diskrete læber.

9. Yndlings sommerparfume?

Jeg er vild med The Body Shops lette body mists, specielt den med pink grapefruit. Den er let og frisk og perfekt til brug om dagen. Om aftenen er jeg glad for at bruge White musk sun glow parfumen fra The Body Shop, som desværre er udgået. Den dufter fantastisk på solvarm hud.

10. Sidst, men ikke mindst, yndlings summermusik?

Jeg har aldrig været en, der gik specielt meget op i at følge nutidens tendenser indenfor musik. Jeg har en meget bred musiksmag og hører musik alt efter mit humør. Lige nu sidder jeg og hører Glastonbury med Scouting for Girls. Jeg har en svaghed for engelske bands (surprise surprise), og Scouting for Girls laver gode sang, som gør mig i godt humør.

Hvis du har lyst til at lave The summer tag, så gør det endelig og læg en kommentar til dit indlæg. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om jer :)

Nu vil jeg en tur i Føtex og handle ind. Vi skal grille hos mine forældre i morgen, og jeg har lovet at lave verdens bedste kartoffelsalat. Ha’ en god lørdag!

3 thoughts on “The summer tag

 1. Årskort til Zoo er bare et musthave, mig og min kæreste nyder det også virkelig – og så tager vi et par gange om året fx i Giveskud Zoo, Den Gamle By og Ree Park ganske gratis, da det jo giver adgang dertil – det er jo ren luksus.

  – Anne

 2. Hyggelig lille leg! Her kommer mine svar til Summer tag:

  1. Hvad elsker du mest ved sommeren:
  Jordbær, is fra tversted, hygge med snobrød om et bål og de varme lyse aftener – elsker fornemmelsen af at komme ud fra sygehuset kl 23.30 og så er der stadig lunt og lyst!

  2. Hvad er din yndlings summer drik:
  En kold øl! Den nye Royal som er en blanding af lemonade og øl, kunne godt blive et stort sommerhit hos mig!

  3. Er der et sted du besøger hver sommer:
  Tversted strand! Det blå ishus har simpelthen de bedste is og det er ikke rigtig sommer før jeg har fået en!

  4. Hvad er dit yndling sommermakeuplook:
  Generelt bruger jeg mindre makeup om sommeren, som regel bare mascara og en bronzer med shimmer

  5. Nederdel el kjole:
  Helt klart kjole! Korte buksedragter bliver også et hit her til sommer!

  6. Sandaler eller ballerinaer:
  Sandaler og klipklappere! Jeg har varme fødder, så jeg skal have så lidt, som muligt på mine fødder.

  7. Håret oppe eller nede om sommeren:
  Da jeg er sygeplejerske, har jeg næsten altid opsat hår. Jeg kan slet ikke klare den varme fornemmelse af løst hår om sommeren, så det er som regel opsat i en høj knold.

  8.Smokey eyes eller markede læber:
  Jeg er rigtig dårlig til markede læber, men elsker smokey eyes!

  9. Favorit sommerparfume:
  Jeg har stort set aldrig parfume på, det passer så dårligt sammen med forkvalmede patienter. Men hvis jeg skal noget en friaften, så må euphoria fra Calvin Klein være et godt bud!

  10. Sidst men ikke mindst, yndlings sommermusik:
  Pyh, den er svær, da jeg ikke skifter så meget i det musik jeg hører.. Faktisk hører jeg mest lydbog og elsker at sidde i solen og hækle, mens jeg lytter til en rigtig god bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>