Silk’n Sonic Clean

Silkn-Sonic_Clean-001 (1)Sponsoreret indlæg.

Jeg kan se, at der er rigtig mange af jer, der stadig finder og læser min anmeldelse af Clarisonic Mia, som jeg skrev i starten af 2013. Trenden med de elektriske ansigtsbørster er nu for alvor kommet til Danmark, så da jeg fik muligheden for at teste den nye Silk’n Sonic Clean, sagde jeg straks ja.

Jeg har brugt Sonic Clean ansigtsbørsten i et par uger og er nu klar til at dele mine erfaringer med jer. Jeg har primært brugt Sonic Clean om aftenen, når jeg har skullet fjerne min makeup. I øjeblikket har jeg ekstremt tør hud pga. min medicinske aknebehandling, og jeg har gode erfaringer med at bruge en cleansing oil som mit renseprodukt, da jeg finder det mindst udtørrende på min hud. Jeg fordeler min cleansing oil i hele ansigtet, skyller børstehovedet, så det er gennemfugtet og begynder så at bruge børsten. Sonic Clean har to hastighedsindstillinger, og jeg bruger altid den laveste til min sensitive hud. Når hastighedsindstillingen er valgt, kører børsten i et minut. Det anbefales at bruge børsten 20 sekunder på på henholdvis pande, næse, hage og hver kind, men jeg foretrækker at holde børsten i bevægelse over hele ansigtet, da jeg synes, det kan blive lidt generende at blive i det samme område i 20 sekunder. Når minuttet er ovre, slukker børsten automatisk, og jeg vasker det sidste cleansing oil af med vand. Cleansing oil er min foretrukne rens, men Sonic Clean kan selvfølgelig bruges med alle slags renseprodukter.

Sonic Clean skulle være mild nok til at bruge hver dag, men til min ekstra sensitive hud er det for meget, så jeg er gået over til at bruge den et par gange om ugen som dybderens i stedet for at eksfoliere huden med en skrap skrubbecreme. Det fungerer rigtig godt, og jeg er godt tilfreds med det super bløde børstehovede, som generer min hud mindst muligt, men samtidig renser grundigt.

Sonic Clean ansigtsbørsten renser huden ved hjælp af mikropulserende bevægelser, som fjerner seks gange mere makeup end hvis man rensede med hænderne alene. Sonic Clean er vandtæt og kan bruges i bruseren. Sonic Clean kittet indeholder foruden ansigtsbørsten en bordlader og et ekstra børstehovede (som i øvrigt købes separat, meget handy).

Silk’n Sonic Clean kan købes hos Kop & Kande og koster 499,95 kr.

*Silk’n Sonic Clean er tilsendt til test.

6 thoughts on “Silk’n Sonic Clean

 1. Hej Line.
  Har lige læst begge dine indlæg, Clarisonic og denne. Da jeg selv overvejer at investere, hvad synes du så fungerede bedst af de to?
  Kan forstå, at Clarisonic’en hurtigt blev droppet, er det samme gældende for Sonic Clean? Der er ingen tvivl om, at Clarisonic’en virker “lækrest” – deraf prisen.

  • Ærligt talt, så vil jeg sige, at de er ligeværdige. Det gode ved Clarisonic fremfor Sonic Clean er, at du har mulighed for at købe forskellige børstehoveder alt efter hudtype og hvor “grundig” en rens, du ønsker, men den er altså også lige en 700 kroners penge dyrere, så om de udskiftelige børstehoveder er det værd er jo op til dig. Designet er selvfølgelig også lidt mere lækkert.
   Som jeg skrev, har jeg ekstremt tør og sart hud pga. medicinsk aknebehandling, så ja, både Clarisonic og Sonic Clean er sat på standby. Min hud har aldrig været hårdfør nok til at klare daglig rens med ansigtsbørsterne, selv før medicinen, så de forbliver nok kun til brug engang imellem, når jeg gerne vil have en lidt dybere rensning af min hud – altså maks 1-2 gange om ugen. Jeg håber, du fik svar på dine spørgsmål :)

  • Ærligt talt, så er det nok samme princip som med Silk’n Sonic og Clarisonic, dog i væsentligt dårlig kvalitet. Min hud er for sart til disse ansigtsbørster. Jeg foretrækker at eksfoliere med kemisk eksfoliatorer i stedet :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>