Maybelline Baby lips – Dr. Rescue

Baby lipsMaybelline Dr. Rescue: Too cool, Pink me up, Berry soft, Soothing sorbet, Coral crave, Just peachy

Som I måske har bemærket, så har jeg lidt af en, ahem, besættelse af læbepomade. Mens jeg sad og surfede rundt på amerikanske beauty blogs i dag, faldt jeg over de nye Dr. Rescue læbepomader i Maybellines Baby lips-serie. Dr. Rescue giver læberne et hint af farve (den der my-lips-but-better-effekt) og indeholder eukalyptus, som virker beroligende på tørre læber.

Dr. Rescue kan købes hos billigvoks til 69 kr., men du kan finde dem endnu billigere på ebay.

Follow me on Bloglovin'

2 thoughts on “Maybelline Baby lips – Dr. Rescue

  1. Jeg elsker de originale baby lips, så jeg vil suuuper gerne prøve de der! Ved faktisk ikke lige, hvorfor jeg ikke har fået bestilt dem endnu, har kigget på dem i en evighed nu :-P

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>