Mani Monday #9

IMG_0367Puh, det er godt nok ved at være længe siden mit sidste Mani Monday indlæg. Det er faktisk også længe siden, jeg har købt ny neglelak. Selvom jeg ofte bliver fristet af nye lakker i gruppen Lakhovederne på facebook, har jeg allerede mange lakker til at ligge, som ikke får den kærlighed, de fortjener. Derfor tænkte jeg, at jeg ville rode lidt i gemmerne og finde mine yndlingslakker frem og dele dem med jer!

Happy birthday er min eneste Deborah Lippmann lak. Deborah Lippmann lakker er ret pebrede, så da jeg faldt over Happy birthday på udsalg, måtte jeg eje den. Det er virkelig party glitter in a bottle, og det er blevet en tradition, at jeg har Happy birthday på på min fødselsdag.

Essie er mit yndlingsmærke indenfor neglelak, og derfor er tre af mine favoritter også Essie lakker. Bikini so teeny er den fineste pastelblå lak med bittesmå glimmerpartikler i. Den er så fin på sommerbrune hænder og fødder! Beam up er desværre udgået, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, når jeg løber tør. Beam up er egentlig en nail whitener, men jeg har bare brugt den på dage, hvor jeg ikke har haft lyst til det helt store, men gerne ville have mine negle til at se sunde og velplejede ud. Den giver et koldt, blålilla skær på neglene, som jeg er helt vild med. Mint candy apple er en klassisker, og ens af Essies mest solgte lakker. Den lyse mintgrønne pastelfarve er perfekt til alle årstider, men er rigtig smuk til sommerbrune hænder.

Pirouette my whistle fra OPI er min absolutte yndlingslak til accent nails. Jeg bruger den som regel på ringefingrene sammen med enten Beam up eller en sart, lyserød farve. Det er så fint! Hvis jeg er i all out glitter-humør, lægger jeg den på alle negle.

Ciatés Loop the loop er forår på flaske. Jeg elsker den fine, pastelgule farve, og man kan ikke andet end at blive glad, når man ser på den. Helt klart en favorit til forår og sommer!

Hvilke er dine yndlingslakker? Og har du et favoritmærke? :)

4 thoughts on “Mani Monday #9

  1. Jeg må sige at Essie er mit absolutte favoritmærke! Men da jeg jo ikke må bruge neglelak på mit arbejde, køber jeg som regel de små fra loreal, da jeg kun bruger det til festlige lejligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>