Maj favoritter

IMG_0362Så er det igen blevet tid til månedens favoritter. Efter en lang periode med masser af hudpleje, er jeg igen blevet lidt hooked på skønhed og make up, og nogle af mine nyeste indkøb har da også sneget sig ind i maj måneds favoritter.

New Nordic Hair volume
Jeg har på grund af min medicin døjet rigtig meget med hårtab de sidste par måneder, og da jeg tilfældigvis havde Hair Volume tabletterne til at ligge, besluttede jeg mig for at prøve dem. Jeg har efterhånden brugt dem i en tre ugers tid, og selvom jeg ikke synes, jeg har fået mere volumen i håret, så kan jeg se på efterladenskaberne i hårbørsten, at jeg taber mindre hår. Når jeg er færdig med pakken, køber jeg en ny omgang, så jeg kan fortsætte med dem, indtil jeg er færdig med min Accutin-kur.

Nivea lip butter i Vanilla & Macadamia
Jeg er så hooked på de nye lip butters fra Nivea! De er silkebløde og nærende uden at være fedtede, og denne med vanille og macadamianødder dufter himmelsk.

L’Oréal Miss Manga mascara
Det er sjældent, jeg vover mig væk fra min trofaste Max Factor mascara, men efter at have læst godt om Miss Manga mascaraen rundt omkring, besluttede jeg mig for at prøve den. Den kræver lidt teknik, men med lidt øvelse får man super flotte og fyldige vipper.

Real Techniques setting brush
Jeg elsker min nye setting brush fra Real Techniques. Eftersom jeg ikke længere sætter min make up med pudder, bruger jeg den til at sætte min concealer. Den samler den helt rette mængde pudder, er dejlig blød og cruelty free.

Urban Decay Chill make up setting spray
Jeg har fundet en erstatning til min tidligere meget elskede De-slick spray fra Urban Decay. Chill er meget bedre til  tør hud og føles ikke så udtørrende, som De-slick havde tendens til. Min make up holder længere og min hud føles mindre stram. Win!

bareMinerals øjenskyggeduo i The top shelf
Jeg har gået lidt og summet over hvilke øjenskygger, jeg skal tage med til London, og jeg tror, valget falder på den fine The top shelf duo fra BareMinerals. Pigmenteringen er fantastisk og farvekombinationen perfekt. Jeg er forelsket. Nu går jeg og lurer lidt på bareMinerals startkittet, som Rikke altid roser til skyerne ;)

Nu vil jeg ind og spille lidt Wildstar sammen med kæresten. Vi er klar til en dags gaming med cola og et frugtfad imellem os. Se, dét er kærestehygge herhjemme ;)

2 thoughts on “Maj favoritter

  1. Jeg har lige tømt min manga mascara, jeg synes det var et godt køb og har været vældig tilfreds med den! Dog er jeg vendt tilbage til min trofaste maxfactor mascara, alene fordi den ikke kræver så meget teknik og for mig er det bare bedre til de lidt hurtige morgenrutiner :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>