bareMinerals: Get started kit

IMG_0382Jeg har længe overvejet, om jeg skulle købe bareMinerals’ Get started kit. Jeg er egentlig meget konservativ, når det kommer til min foundation, og når jeg finder noget, jeg kan lide, holder jeg mig som regel til det samme produkt i årevis… men Rikke fra Rikkes Makeup blog har adskillige gange rost bareMinerals’ produkter til skyerne, og efterhånden som min hud er blevet pænere og mindre uren, har jeg lyst til lettere og nemmere ansigtsprodukter.

bareMinerals‘ produkter er, som navnet antyder, baseret på mineraler, som over tid skulle være med til at gøre huden pænere og mere glat at se på. Faktisk skulle mineralerne være så rene, at man efter sin aftenlige afrensning skulle kunne påføre produkterne igen og sove med dem. Det kommer jeg nok ikke til, men hvis man skulle komme sent hjem fra firmaets sommerfest, kan man da i hvert fald gå på hovedet i seng med god samvittighed :P

Jeg har købt mit sæt i den lyseste udgave, Light. Sættet kommer i en rigtig fin, sleek sort æske og indeholder: Prime time foundation primer, Original SPF15 foundation i farverne fairly light og light, Warmth all-over face color bronzer, Mineral veil finishing powder, Full flawless application face brush, Flawless application face brush og Maximum coverage concealer brush. Der medfølger desuden et lille hæfte med produktbeskrivelser og en instruktions-DVD.

Alle produkterne er mini-størrelser, men så vidt, jeg kan se, at børsterne almindelig størrelse. Get started kittet er en perfekt måde at prøve bareMinerals af, og kittet er virkelig god valuta for pengene. Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget til at prøve et nyt produkt, og jeg nærmest løb ud til døren, da postbuddet ringede på i formiddags. Synet af mig i morgenkåbe og med morgenhår må have slået ham lidt ud. I hvert fald sagde han “Øh… jeg har en pakke…” og stirrede bare på mig, indtil jeg sagde tak, tog pakken og lukkede døren. Måske bareMinerals-kittet kan gøre mig mere morgensmuk :P

Jeg har købt mit Get started kit hos Feelunique. Sættet koster omkring 385 kr.

4 thoughts on “bareMinerals: Get started kit

  1. Jeg har også været rigtig glad for Bare Minerals mineralpudder og primer, men personligt kan jeg nok allerbedst lide Youngbloods mineralpudder. Den giver mig en super dækning, og har brugt den i de sidste syv år. Men overvejer også at prøve Tromborgs, da den eftersigende også skulle være god. Én ting er sikkert, mineralpudder er simpelthen genialt og super behageligt på huden. :)

    • Det er det nemlig! Jeg kunne ikke lade være med at mærke på min hud hele dage igennem. Det føles jo som om, man ikke har noget på. Det bliver bestemt ikke min sidste mineralpudder :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>